Wij doen geen onderhoud van installaties, maar we doen wel stookplaatsanalyses en due diligence van installaties voor kandidaat-kopers of -huurders. We hebben ook experts in huis voor isolatie van koude en warme leidingen, voor brandwerende doorvoeringen of brandwerend schilderen.
 
 
Wat is de staat van de diverse installaties en de verschillende functies of gebouwen ? Bestaat er een actuele inventaris ? Wat zeggen de onderhoudscontracten, hoe staat het met de afschrijvingen en is het verbruik optimaal ? Moeten vervangingen of investeringen gepland worden en welke techniek verdient dan de voorkeur ?
 
Wat is het gebruik van gebouwen en installaties vandaag en welke evoluties kunnen daarvan verwacht worden ? Zou het interessant zijn om meer te isoleren ? Of wil u vastgoed kopen of huren: dan is een technische due diligence aan te bevelen. Krijg een eerlijk rapport van een objectieve externe expert.
 
Voor meer info kan u mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bellen naar +32 495 28 14 67
 
 
 

UNIEK AANBOD

ALBUS is uw UNIEKE PARTNER - COORDINATOR voor financieel, administratief en technisch en operationeel beheer, onderhoud, herstelling, renovatie, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en mede-eigendom; zowel voor de constructie of onderdelen ervan, als voor de installaties en afwerkingen. Met onze experts en aannemers zijn we beschikbaar zowel voor dringende interventies als voor structurele samenwerking. Ook voor (onder)verhuur of verkoop van uw panden.