ALBUS is uw UNIEKE PARTNER - COÖRDINATOR voor langdurig bouwtechnisch onderhoud, herstelling en renovatie van bedrijfsgebouwen en mede-eigendom. We verzorgen ook de professionele plaatsbeschrijving (of due diligence) bij het verlaten van een pand, het ontruimen en eventueel opfrissen van de lokalen. En uiteraard zijn we ter beschikking voor snelle interventies bij calamiteiten.

ALBUS is UNIEK omdat wij in eerste instantie denken en handelen als mede-beheerder. We gebruiken net als een eigenaar zelf, ons gezond verstand. We zoeken oplossingen alsof het voor onszelf zou zijn. En onze uitvoerders moeten ook op die manier handelen. Daar staan we garant voor.

Onze MEERWAARDE is dat we als unieke gesprekspartner het volledige dossier van het bedrijfsgebouw of mede-eigendom kunnen mee beheren, om het beste resultaat prijs-kwaliteit te garanderen. Wij doen na elke opdracht een tevredenheidsonderzoek en doen zo aan kwaliteitscontrole van onze diensten.

Neem contact voor een vrijblijvende kennismaking of een concrete offerte: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  of  gsm: +32 495 28 14 67

UNIEK AANBOD

ALBUS is uw UNIEKE PARTNER - COORDINATOR voor financieel, administratief en technisch en operationeel beheer, onderhoud, herstelling, renovatie, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en mede-eigendom; zowel voor de constructie of onderdelen ervan, als voor de installaties en afwerkingen. Met onze experts en aannemers zijn we beschikbaar zowel voor dringende interventies als voor structurele samenwerking. Ook voor (onder)verhuur of verkoop van uw panden.